Ajankohtaista‎ > ‎

Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet su 6.12.

lähettänyt Kihniön Katajaiset 28.11.2015 klo 4.23   [ 28.11.2015 klo 4.24 päivitetty ]

Me partiolaiset osallistumme aina itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen, jossa avustamme kolehdinkannossa. Jumalanpalveluksen päätteeksi partiolaiset siirtyvät sankarihaudoille kunniavartioon seppeleenlaskun ajaksi. Veteraaneille partiolaisten osallistuminen päivän tapahtumiin on ollut aina tärkeää.

Tämän jälkeen osallistumme seurakuntatalolla pidettävään juhlatilaisuuteen, jossa sekä tänä vuonna aloittaneet että uuteen ikäkauteen siirtyneet lippukunnan jäsenet antavat partiolupauksen.

Koska kyseessä on itsenäisyyspäivän juhlallisuudet, toivomme partiolaisilta pukeutumista mahdollisimman täydelliseen partioasuun, eli partiohuivin lisäksi partiopaitaan ja tummiin housuihin tai hameeseen. Jos partiopaitaa ei vielä omista, tummansininen tai muuten tumma asu käy. Muiden tilaisuuteen osallistuvienkin kannattaa huomioida, että ihmiset pukeutuvat itsenäisyysjuhlaan varsin virallisesti. Itsenäisyyspäivän sää on aina vähän arvoitus, eli kannattaa laittaa lämmintä vaatetta partioasun alle.

Päivä alkaa siten, että kokoonnumme seurakuntatalon kerhotiloihin klo 9.40, josta siirrymme yhtenä joukkona klo 10 alkavaan jumalanpalvelukseen.

Comments